Ada idea makanan yang baik untuk anak berumur setahun lebih? Selain dari nasi@bubur nasi..

Makanan selain nasi untuk anak berumur 1 tahun lebih.. Anak kurang makan nasi

5 Balas

Anak saya pun sama. Tapi bila bagi mee hun dia tknak. Mee-mee ni tak berapa nak makan. So setiap hari memang bagi buah dan makanan utama kadang kala bagi telur dadar, ayam goreng, sayur yang dicelur #TAPactiveusers #TAPSupermoms

spaghetti pun dah bole mkn tu.ank sy setahun 3 bln mcm2 dah sy bg mkn.alhamdulillah ok je cuma dia alah dgn bihun.

3y ago

Bagi jg dah. Wife mcm2 masak.. Yg dia ok buah.. Dan ikut mood dia kalau mkn

follow happy baby foods malaysia kt fb atau ig. byk info dan resepi kt situ.

anak sye pun kurang pd nasi...sye bg spagetti atau mee

pasta