36 Weeks pregnancy now. Kandugan 2.1kg, apa sya patut makan

Makan yang boleh kenaikan bayi

7 Balas

Cube minum susu anmum.. satu sehari skali je... sbb kalau minum dua kali takut baby awk terlebih berat dari weeks plak.. 🤭 lgpun awk dah 36weeks kan... sy pun mase brp weeks ade probs baby kecik.. minum anmum naik dgn jayanye... now 38weeks sy dah stop minum... takot baby bambam sgt.. 😁

2y ago

Same2😘

sy minum susu kambing & susu low fat.. Dr awal preggy mmg susu low fat tu jd teman spnjg mabuk 😂.. Alhamdulillah scan mse 28w brt baby 1.22kg kelmarin scan mse 36w brt baby dah 2.58kg 🤭

Sy scan smlm 36weeks berat 2.9kg. Tny dktor dia ckp berat okay dgn weeks baby. Yg sy tau nk bg baby besar cpt kena minum susu. Sy dri 7-8 bulan dh stop minum susu risau baby besar sgt plk

saya sekarang 37week berat baby 2.2 je.. Tanya doktor sebb pemakann ke?? doktor kata tak juga.. kadang ada sebb lain.. so maybe kene induce beranak awal..

36w jugak, td scan 2.3kg ja.. doc ckp berat oke..mgkin sbb sy underweight masa bukak buku kot eh? xtahu laa..

saya 36w jgk baby 2.3kg. dr ckp makan makanan berkhasiat, sayur buah dgn susu.

2y ago

doc ada ckp bby kurang berat ke..ke berat normal..

minum susu lembu ori sis,insyaallah cpt naik bdan baby..