Nak tanye?

Makan tomato mentah blh ke? #dah4bulan

9 Balas

So far sy makan salad, ok je. Tapi pasti kan tomato tu sis sendiri yg potong Dan makan. Jgn makan salad yg Kat buffet.. means yg terdedah kat udara lama2. Tu x baik

Tak galakkn mkn syur mentah elokny direbus.. Tapi nk mkn sikit tak salah kot asal bersih..

Fav time pregnent ank sulung... mkn baby tomato mentah.. masa tu baru2 pregnent gak.. hehe

tanya doktor lah sis...rasa nya boleh, tapi sis cuci bersih2lah...

5y ago

yaa...kot2 ada mommy lain, yang pernah makan...

Sy pun suka makan tomato since prgnant... Xboleh makan ke??

sye buat mcm ulam mkn dgn nsik,sbb tu je syor y sye suke

Blh rasa.. Sy mmg suka mkn tapi jgn la kerap

Hari2 makan tomato 🍅 sedap!

Boleh sis