Anak Makan Banyak Bila Tengok Skrin, Ibu Jangan Leka Ia Boleh Jadi Punca Anak Mindless Eater

Makan banyak dan mata fokus pada skrin gajet atau televisyen boleh membuatkan anak menjadi mindless eater, ibu ayah hentikan tabiat ini. Jangan ambil mudah dan jom baca di sini: https://my.theasianparent.com/makan-banyak-mindless-eater

Anak Makan Banyak Bila Tengok Skrin, Ibu Jangan Leka Ia Boleh Jadi Punca Anak Mindless Eater
7 Balas

ya make sure anak anda focus pada makanan yg dimakan itu

elakkan suap anak menghadap skrin

Thanks info😀👍🏻

👌🏻👍🏻

Ye ini betul

👍🏻

👌🏻