Baju baby

Mak2 ade cadangan tak untuk jenama baju sesuai utk bayi newborn. Maklumla first baby. Excited sikit. Ade org cakap jgn amik yg mahal2 sbb baby cepat besar, pkai skjp je.#ingintahu #firstbaby

21 Balas

betul sape yg ckp tu jgn beli mhl2 😂.. mmg baby pakai skjp je pun.. huhu.. baju lobang2, baju lgn pjg dn pendek.. beli mcm ni for 0-3,0-6..masih bb boleh guna lama sikit. jenama pape je beli asalkn ada baju😂.. slps 6 bln nti belilh yg comel2 branded sikit pun xpe boleh guna bila nk jln2 ke.. ☺️ cuma skrg ni utamakn pampers ank yg mhal pun xpe.. mcm huggies or mamypoko.