Alahan mengandung

mak mak kat sini ada tak pernah malas mandi kalau masa pregnant? Loya bau sabun ke apa. Mcm mna nak atasi eh? 😅 sbb bau sabun mandi je muntah

31 Balas

betul la. sy pun jadi malas nak mandi sebab tak boleh bau sabun. mandi bila betul2 rasa nak mandi.. kalau org lain mandi pun boleh bau 1 rumah sabun tu. part nak gosok gigi paling la menyampah.. cepat je nak muntah.. lagi2 bila berus tu kene kat lidah.. tu belum lagi bau ubat gigi😖skarang nak 5m pun masih alah bau sabun. bukan sabun mandi je basuh pinggan pun sama😔

2y ago

Saya week 28 time nak gosok gigi tu pantang terkena lidah mesti nk muntah