nk tahu

mahu tanya berapa bulan kandungan kalau 23hb oktober lpas haid

14 Balas

kan dalam app ni ada dah mention..cuba rajin belik2..jgn nak Senang je.done kecam..geram soalan mcm ni

5y ago

klu xnk comment....xpyh lh apa lh....

Guna app PERIOD CALCULATOR. Kat situ dia akan ada untuk calculate sekali

Ehh. Dlm apps ni ada kn letak last period @ tarikh bersalin?

Download apps sis..masukkan tarikh lmp tu nnt dia akan kirakan

Ada jugak org malas.. Dlm apps ni sendiri pon boleh kirakan..

try masukkn dlm date kiraan period sis situ bole tau bpe week

Sy last period 2/11 now 9week 4day..awk mngkn 3bln kot

5y ago

ouh bgtu...tq ya sis😊

Guna app ni sis. Ada d situ perkiraan dia

Ada jugak soalan mcm ni...

5y ago

yala sbb sy blum chek up lgi lah

Dlm 11 minggu 1 hari