obesiti

macamna naknturunkan berat badan semasa hamil?tiba2 berat naik secara mendadak

1 Balas

time pregnant memang akan terjadi dan mudah naik berat badan tu normal cuma yela ikutkan ta boleh naik lelebih kan, tapi nk buat mcm mana memang mudah terjadi mcmtu kan kita ta boleh diet sesuka hati takut effect pada baby tu maybe tukar pemakanan kepada lebih sihat, jangan makan utk dua org, mcm biasa jaa, quantity boleh kurang tapi kerap makan okay la, jangan pelik pelik dibuatnya, takut la pulak pada baby tu