9 weeks preggy

Macammana kita nak tahu kalau fetal dlm kandungan kita abnormal/mgkn ada kecacatan???#pleasehelp #bantusharing #1stimemom

4 Balas

Melalui detail scan nnti . Saya buat masa kandungan 24minggu . awk dh buka buku pink ke belum ? Kalau belum , amalkan asid folic untuk menghalang dari kecacatan janin . Susu saya minum susu hl low fat . Sekarang kandungan saya dh 31minggu .

boleh buat NT scan. 11-13 mggu nanti

2y ago

sy buat di klinik nik suzet tu, Rm99 weekdays Rm109 weekend.

mungkin melalui scan

buat scan