kembung perut

Macamana nak kurangkan sakit perut kembung ni? Angin tak kluar, terperangkap di bahagian ulu hati perut. Tolong reply moms..

1 Balas

Banyakkan exercise and jangan makan laju laju haha nanti angin terperangkap.. Plus kena tahu makanan apa yang boleh menyebabkan angin badan.. Contoh macam saya before pregnant okay je semua boleh makan, tapi lepas pregnant tak boleh makan mee kuning dan beras pulut nanti badan jadi angin sakit sakit