Tips agar cepat kontraksi

Macamana nak buat kontraksi ye? Dah macam2 saya buat jalan kaki setiap pagi, jalan itik, buat senaman, main gymball, selalu bersama suami tp baby senyap je duk dalam perut ni takde tanda2 lagi, mommy2 ada yg boleh bagi tips tak?

14 Balas

sy due 20/3 still takde apa2 tanda lagi..baby masih seronok kt dalam🤭padahal hari2 buat macam2 biar baby kuar awal..tapi perut kerap mengerass je🤧ntah bila dia nak keluarnya..harap2 jgn lebih dari due je🤲 semoga kita semua di permudahkan bersalin nanti ❤️ amin...

1y ago

dah bersalin ke sis