Sy pregy da 22weeks tapi scan x Tau jantina apa.

Macam Mna nak tau ciri2 Kita pregy perempuan sblum scan 3d? Sblm Nie scan 2d je. Anak first laki Dr start pregy smpi lahir tiada alahan lgsung cuma kuat mkn,ska mkn masam.

2 Balas

scan mana2 pun sama aje sis selagi mana bby bagi kerjasama.Saya sekarang 32w masih xtahu jantina ap sebabnya bby kepit kaki tiapkali scan 🤣

3y ago

yup..Tapi bolee aje kalau sis nak 3d ke 4d ke,atleast bolee tengok muka bby sekali 🥰.Moga dipermudahkan

Scan 2d pun blh je tgk jantina puan, ckp kt doktor nk tau jantina

3y ago

bru scan 2d kat O&G. dia kata mcm laki tp x pasti sb kecik lagi..