Hola everyone! Saya pregnant 6w4d ya allah dia punye mual Kalau dtg. Pastu air liur dok nak keluar

Macam mane nak Buat eh?

2 Balas

yg alahan tu mmg kena hadap jelah. kdg2 mkn ubat tahan muntah pun x jalan. klau air liur mmg kena keep buang je or tadah. sbb ade certain preggy mom kena mcm ni sbb bawaan budak or hormon bdn. sbb bdn mmg tgh hasilkan byk air.

sama la dgn sy, sampai nk telan air liur pn rs nk muntal. xtau nk buat ap. kdg duk mkn gula2 ja sbb nk tahan muntah 😅