cara turunkan kuning baby

macam mana ye nak turunkan kuning baby? hrini hari ketiga saya pergi checkup klinik & kuning baby naik. #firstmom #ingintahu

21 Balas

Kerap susukan baby. Semakin kerap baby berak dan kencing, kuning akan cepat turun

2y ago

ni je caranya sis, walaupun kedengarannya biasa, tapi ni je cara yg betul, baby lagi tinggi kuning klu minum susu ibu tapi jgn risau, kerapkn penyusuan n bagi baby buang kumuhan lebih kerap. klu rajin bole kenakan matahari pagi dr jam 7am hingga 10am, lpas tu cahaya da tak selamat da..