Assalamualaikum, bayi saya sebulan 20hari dan anak pertama . Nak tanya ibu ibu kat sini.

Macam mana ye nak bagi baby tak nangis/tersedar bila kita cabut puting dari mulut dia lepas dia tertidur? Anak saya suka puting botol susu, saya dah cari puting jenis macam puting botol dia suka tu tp ikut luck. Dia more kpd puting botol tu. Dia isap untuk layan mata sampai tertidur, bila cabut dia mengeliat terus bukak mata.

1 Balas

puan bedung x ? cuba lps mengeliat tu puan bedung n tepuk2 sikit. sbb anak sya pun mcm ni. p sya bedung .dulu x reti jgk .p lps dia dmm n mmgadu ngan doc. doc sarankan kita bedung