Mencari Anak Angkat

Assalamualaikum, saya ingin mencari anak angkat tidak kisah samada sah taraf ataupun tidak untuk dijaga, tiada penukaran dengan wang tunai, saya ikhlas untuk menjaganya. Kalau boleh nak yang masih bayi dan masih tiada nama, boleh terus whatsapp saya 0145388312 🤗. Tolong sebarkan kepada rakan rakan yang memerlukan.

1 Balas

Lebih baik cari yang berdaftar ye. Untuk elakkan masalah kemudian hari. Semoga dipermudahkan urusan puan.