Beranak ramai vs ttc

Macam mana sis kira berapa week? Sy ttc 2tahun.. 2x kguguran.. msuk ketiga ni jd susah hati takut berulang.. tpi bila bertanya kat org yang berpengalaman dan beranak ramai ni. Bila tya berapa minggu. Mesti diorg akn jawab.. owh baru minggu.. kena bulan bru besar. Sebenarnya dia tahu ke kira berapa minggu tu? Klu ckp 6w dia ckp ehh xsmpai sebln lagi. Bila ckp 6w tu seblan 2mgu dia ckp plk mna ada org kira mgu laah. Semua ckp bulan.. Kau je ckp minggu🤔 tp bila dia p klinik doc ckp 32w tw pulak tya kita ni sbnrnya 32w tu brpa bulan.. 😅bila ckp dpn org klu boleh ckp kuat2 nk tnjuk kita slah dan xbtul... mcm org ttc ni xlyk beranak ooo..🤦🏻‍♀️

2 Balas

sy lebih selesa dgn minggu drpd bulan. sy gugur dlu kantung 7 minggu tp jatuh masa 13 minggu