baby mengeras

macam mana rasa baby mengeras ye? bahaya ke? sbb perut saya rasa gerakkan tp gerakkan tu rasa keras semacam.. normal ke macam mana? ada siapa2 boleh bantu saya sy xtahu sgt maklum la ank first

5 Balas

sama sy sis... asik mengeras je.. smpai xselesa dibuatnya..tapi baby sentiasa bergerak.. smpai sy dah 7bulan baby tetap mengeras je...😅😅

Normal sis..kalau gerakan bby biasa tak perlu risau.. Tapi kalau rasa mcm Tak selesa bail jumpa doc

Sama la, xtahu macam mana mengeras..😅 agak2 dia bergerak mcm keras je rase..mcm tu lah kot..

hii.....nak tanya sebab baby pertama tak tau sgt. list of preparation things for due.

sis gosok2 perut sis slow2 sis baring miring belah kiri je nnti ok