baby mengeras

hi mom semua..nak tnya baby mengeras tu rasa macam mana..saya dah 36w6d tpi xtahu macam mana rasa baby mengeras..saya pertama kali mengandung dan kekadang rasa skit dekat ari2..rasa macam segugut..xselesa perut..sakit paha..sakit pinggang dan lain2..saya xdapat nk bezakan maksud baby mengeras tu macam mana..mom2 boley terangkan tak..TQ🫶🏻first baby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #ingintahu #ingintahu

2 Balas

Kalau x tahan sakitnya dan kerap boleh p hospital utk check... Kot ada bukaan.. Semoga dipermudahkan

u rasa perut u menegang.