Keguguran 17 minggu

Macam mana nk kuat hadap situasi keguguran anak? Boleh share tak, manatahu dpt membantu saya😌

Keguguran 17 minggu
1 Balas

Bismillah , semoga puan tabah hadapi dugaan ni , puan cume kena satu jea , semua yang berlaku , ad hikmah nya .. tapi puan bertuah , sbb memiliki anak yang tiada dosa , bersih dan suci , dan semestinya tmptnya di Syurga .. bnyk2 kan berdoa dan mntk sokongan dari suami dan ahli keluarga .. jaga diri , dan selamat berpantang .. waahuaallam