Ada tip nk hilangkn keputihan??

Macam mana nk hilang kan keputihan? Saya jumpa doctor dah masuk ubat but still keluar lagi?

2 Balas

minum air kosong secukupnya. Cara membersihkan faraj dgn betul : lepas kencing berdehem 3 kali, bersihkan guna air paip bersih je dari dpn ke belakang jangan guna sabun/pencuci lap kering pakai pantiliner untuk pantau perubahan dan kerap tukar bila kotor

2y ago

tq atas info❤️

Sy pun ada mslh yg sama. Dah jumpa doktor masukkan ubat, mkn antibiotik, mkn yogurt tp still keluar jugak. End up doktor kata mmg sesetengah ibu akan ada mslh mcmni smpailah melahirkan. So sy redha jela tapi sy kerap bersihkan dgn air tanpa pencuci.