tegur orang tua

macam mana nak tegur in law , bila anak kite tgh tidur. then ayah mertua tegur baby tu (ohh da tidur) dah laa dekat dgn telinga baby pulak tu. mmg terjaga balik la baby tu, pastu bila terjaga , dia ckp (aikk tu ta tidur tu, bangun dah) haihh geram pulak.

2 Balas

kalau saya, mnta tlg suami yg tgr parents dia 🤣 tp skg pandai dah tegur direct. tone mcm gurau2 la. tp sbnrnya kita tegur dia.

2y ago

bawa je la baby jauh dr atoknya kalau tido. kalau xmenjadi juga, terpaksa la juga kita cakap dengan serius. Biar faham