Pergerakan baby 18minggu

Macam mana nak tahu Pergerakan baby 😅😅 kadang confius. Boleh share tak mana yang berpengalaman sebab saya baru anak pertama tak tahu rasa pergerakan baby tu macam mana

4 Balas

18w cuba letak tapak tgn di mana bayi berada & cuba rasakan. Kdg2 dia tidur & kdg2 dia berjaga. Masa dia dh bangun bermain dlm tu dptla rasa sikit-sikit.

Sy start rse 16w. mcm angin Lalu je gitu. kalau tenung perut bole nmpk gelombang halus je. bila masuk 20w bru terasa kuat buat Kita terkejut.

msuk 13 weeks ni dh rsa prgerakn tpi samar2 sbb bby msh kecil lgi...smalha kita anak frst ❤️

Kalau baring telentang kalau ada baby tendang memang sangat terasa sis