First pregnancy

Macam mana nak tahu kita dapat baby boy atau girl ya? For without scanning.. Ada tips ke 😅 #firstbaby

2 Balas

boleh kalau nak cuba tips selain scan. utk suka2 boleh la, percaya jgn. nnti kecewa tak sudah kalau result x tepat. elok pergi scan je lebih meyakinkan, scan byk kali pun takpe x membahayakan kandungan pun. pandai2 survey klinik mana yg murah. mcm sy kalau ditakdirkan dpt semua anak lelaki atau semua anak perempuan xde masalah bg sy janji merasa rezeki anak. buat solat hajat byk2 kalau nak certain jantina tu

Biasanya scan lagi tepat 😁