Pergerakan Baby.

Macam mana nak tahu baby bergerak dalam perut? #anakpertama #19week4day

5 Balas

Ada rasa macam beralun-alun but very soft baby movement dlm perut & utk kepastian sis try letak tapak tangan time tu. Better sis baring mengiring ke kiri & fokus 😉

Saya dpt rasa mcm baby bergerak pada usia kandungan 23weeks. Rasa dia mcm small explosive dalam perut. Kdg2 dia nampak beralun sikit2 tp x significant sgt.

Klau awal awal ni dia rasa bubble dalam perut. Tapi kena baring mengiring dan fokus.

Sy 16 week da gerak, tapi ni da besar dia gusti perut sy je,

Macam ada yg bergerak dlm perut. Nak explain tak retu 😅