Cara jaga pemakanan untuk tidak terlalu berat

Boleh kongsi x cara jaga makan yang betol?harini pergi kk berat naik 1.4kg .dah kurangkan makan pun still bnyak jugak berat bertambah . #1stimemom #bantusharing #advicepls #mommybuntu

1 Balas

Jangan kurang makan, kesian baby, pastikan ambil breakfast and jaga quality food yang di ambil.. Kurangkn garam gula, makanan bergoreng, berminyak.. Banyak kan yang rebus, kukus and haritu sy mengurut ngan seorg bidan ni, dia kata jangan makan nasi sejuk. Setiap kali nak makan baru masak nasi.. Try laa kot2 menjadi😊😊