BABY KUNING ?

Macam Mana nak ilang kan baby kuning ye ? Xsanggup nk tgk bby dok bawah lampu biru..sian dye...ad x petua nk ilang kn baby kuning ? Please help ? 😢#firstbaby

32 Balas

mommy ape je petua yg guna utk sumbat dalam mulut ank kne pikir byk kali..disebabkn ikut petua buah anggur bg ank.. esok nya terus ank kne warded usus bengkak asid lebih.. xsemua perut ank boleh terima bendasing lg2 berasid... klau utk luaran mcm mndian.. boleh try and error..