BABY KUNING ?

Macam Mana nak ilang kan baby kuning ye ? Xsanggup nk tgk bby dok bawah lampu biru..sian dye...ad x petua nk ilang kn baby kuning ? Please help ? 😢#firstbaby

32 Balas

saya hari tu kerap menyusu je. saya pam susu, suap baby guna cup ubat tu. walau pun baby tido baby minum. anak saya haritu kurang air. terpaksa bagi minum guna cup. alhamdulillah baby kerap berak dan kencing, kejap je kuning turun. hari keluar ward bacaan 10.8. lepas 2hari bacaan tinggal 5.8. kalau anak kejut mudah bangun boleh df je.