BABY KUNING ?

Macam Mana nak ilang kan baby kuning ye ? Xsanggup nk tgk bby dok bawah lampu biru..sian dye...ad x petua nk ilang kn baby kuning ? Please help ? 😢#firstbaby

32 Balas

Banyak kan bagi minum susu fm Dan susu bf.. Bagi die membuang dengan kerap..lepastu saya bagi die minum air anggur hitam dlm 6 biji anggur hitam tu kemudian sy lenyekkan buah tu amik air die je.. dan mandi kan dengan pati sirap campor dlm air mandian x yah bnyak 2 3 titik je.. InsyaAllah hilang la kuning tu.. Sebb sy pon baru bersalin 10.9 aritu. Sebulan jugak la baru anak sy hilang kuning tu