Ruam

Macam mana nak hilangkan ruam dekat punggung dan kemaluan dia. Rasanya ruam lampin. Baby boy

4 Balas

sy cdang kn guna SUDOCREAM sis mmg bgos . sehri dua ilang dh ruam2 tu . klau bby sis mmg jenis asik ruam kt punggung n kemaluan sis kne cri juga punca . tkot sbb pampers bby pkai xsesuai . atau sbb dy kerap berak . bila kerap berak kita pon asik tuka pampers n cuci kulit dy jdi sensetif sikit dn bole naik ruam juga . sy mmg amal kn sudocream . sy prgi farmasi dorg cdNg kn cream tu kata mmg bgos n brkesan ilang kn ruam bby . smpai skrg sy msih pkai kn sudocream pd ank2 klau tibe2 ank trkne ruam .

5y ago

Ok sis..tqsm

Guna Drapolene cream..sy guna brand ni utk.. ruam baby,ok jea..lpas cuci or mandi kn baby kna kering kan betul2 kwsan snsitif tu,baru letak cream yea...

Beli drapolene cream warna pink

Tepung ubi