Saya tidak boleh tahan hidu bau sup ayam atau daging, bermula awal kehamilan hingga 9 mnggu.

Macam mana nak hilangkan rasa ni😁. Tak tertahan rasanya😶

2 Balas

standart da tu... ade makanan yg xboleh dibau...normal.. cara nya lari laaa dr bau or hidu makanan tu... mcm sy skrg da 31w mmg antibdgn nasi kukus dpn ofis tu... bau die eee nyampah sgt tau...

sama sis ... sya dri 4minggu smpai la skrg 13minggu .. langsung xbole nk hidu .. apalagi nk mkn .. loyaa terus tekak ..