Pipi merah2

macam mana nak hilangkan kesan merah dan bintik2 dekat muka baby, saya rasa kulit dia elergic bedak la..sebelum nie tak de..letak bedak semalam terus naik? any suggestion?

1 Balas

baby berapa bulan? x payah la letak bedak dulu kalau baby alergik. Baby dh wangi. bole sapu2 kulit baby dgn baby oil...pun wangi.

5y ago

oo nak hilangkan ruam tu? kalau baby menyusu badan itu mungkin ruam susu. lps menyusu lap dgn tuala bersih. lempapkan sikit. kalau makin teruk dn mami risau, refer paed. Ada tu lotion yg sesuai..