Bintik2 dekat pipi baby

Hi mommies #pleasehelp & #bantusharing macam mana nak hilangkan bintik2 dekt pipi baby ni ya? Ke dia hilang sendiri nanti? N nak tau ni ruam ke? Sbb saya #firstmom #firstbaby & #ingintahu kesian merah2 dekat pipi dia, #1stimemom

Bintik2 dekat pipi baby
2 Balas

Sama mcm anak saya masa bulan pertama. Kena rajin lap pipi n mulut baby dgn air suam setiap lps menyusu. Lpstu saya sapu cream ni. Makin baby besar lama2 makin bersih kulit baby. Dont worry. Make sure jaga kebersihan n persekitaran baby

2y ago

Okay noted Thankyouuu mommy❤️

umur anak berapa?doc saya cakap ni namanya baby acne sebab hormon ibu yang dia dapat dari susu badan

2y ago

kalau 1 bulan tu normal la mcmni, lepas menyusu lap pipi dia ye. kadang kadang sebab peluh dan panas pun boleh jadi ruam mcmni nanti dah besar sikit kurang dah la ruam ni