Kerap mengantuk

Hi momies, normal ke time pregnant ni kerap sangat mengantuk…macam kerap sangat sampai hilang mood nak buat kerja

8 Balas

saya pon sama mengantuk je rasa penat nak baring je , tapi bila baring je bila tido je kene tegur ngan orang tua takut bayi tersekat kat perut susah nak beranak nanti kene czer la tapi bila buat kerja banyak pulak sakit pinggang yg teramat sakit mcm nak cabut je pinggang ni

Saya pun sama, konon nk power nap 15 minit, lajak 3 jam terus 💆 kita rasa mcm x buat apa2 keja physically, tapi sebenarnya semua organ dlm badan kita sedang bekerja keras skrg, sbb tu kita letih.

1y ago

Kan, tido mcm tak ingat dunia🤣

sama la sy pon kerap mengantuk kadang tu sy tido je x buat apa" langsung..buat keje rumah x seberapa da penat lepastu tido 😅

Sy awal2 pregnant dulu mmg tido & terbaring je. tak buat keje pun badan rasa letih 😂 nanti lama2 akan makin okay

Memang sis. Rasa lemah gemalai je. Saya tanya orang terdekat pun diorang cakap mmg macam tu.

Memang macam tu. Sebab badan kita proses lebih banyak oksigen gituuu. Dont worry enjoy jeee

yaa normal. kita sama. rasa nk tidur je pastu rasa malas nak buat semua benda 😴

Saya pun kerap mengantuk juga. ingatkan saya je jadi macam tu 🤭

1y ago

Itu lah, baru je bangun tak sampai 5 jam camtu dah ngantok balik😅