hmm

Macam mana nak buat ya. Sjak mngandung ni asyik nak gaduh ja dgn suami. Ada ja yg tak kena.sy tak krja sbb xblh aktif nnti kuar darah.so sy tolong2 suami d gerai. Suami niaga air klpa.tiap hari kna p psar brong ambl klp. P plk lewaat mlm balik 6pg. Sndri drmah. Kdg blik besepah dgn barang suami.pun gaduh jgk..mcmmna nk buat serabut.geram.

1 Balas

Bg sy baik rehat dirumah je...jgn aktif sgt..tkut xcukup rehat...bhye tu klu xcukup rehat nanti tkut darah naik plak..bhya utk kita dan baby tu