Hilangkan angin

Macam mana nak buang angin dalam badan? Sampai sakit kepala bila terlalu banyak angin. Hmm.

3 Balas

Pergi berurut..Tpi pastikan sis urut sambil dduk bkn baring...minta suami urutkan bahagian blkg sahaja...mesti akan rasa lega sedikit...sy selalu minta suami tolong urutkan bhagian blkg bdn sy..tpi xdela urut smbil baring..urut sambil dduk..kalau nak harapkn minum air halia je..mmng sakit satu bdn..minta suami urut pelan2...

4y ago

Sbnrnya xkuat pun dia urut sis..cuma lelaki kan..tgn dia kan agk kasar..dh biasa buat kerja berat..bila dia urut tu mmng akn rasa sakit..sis minta dia urut lagi perlahan...suami sy pun mcm tu...pdhl dia tekan xkuat mana..tpi sakitnya jgn ckp la..mmng sakit..haha...tpi bila dia dh buat hri2..rasa lega..nk tdo mlm pn rasa selesa sgt..

Klu preggy jgn pergi berurut ye. Bykkan mnum air halia dan jaga waktu makan. Jgn lewat mkn

4y ago

Air halia dah minum tapi macam tak membantu

Halia

4y ago

Tapi tak berapa membantu