8 weeks sakit gigj

macam mana nak bagi hilang sakit gigi.. gigi bongsu tumbuh xhabis.. bengkak..dah pergi klinik kk gigi.. dh bgthu pregnnt dr bg antibiotics dn paracetamol..

1 Balas

Makan ubat yang dr tu bagi. Ubat tahan sakit n antibiotik. Tak affect baby. Ubat tu nak kurangkan bengkak. Kalau boleh suruh dr scaling/cuci gigi bahagian sakit tu sebab takut ada makanan melekat. Jaga kebersihan kawasan yang sakit tu. Makesure gosok gigi betul2 ctu.

5y ago

thank u sis..