Makanan baby

Macam mana nak bagi baby makan banyak? Dia selalu buang balik taknak telan

3 Balas

Bby brp bulan skrg?

1y ago

Sy kerap demo dkt bby. Mksd sy, time dia makan, sy pun makan sama & buat reaction yg makanan tu sedap. Dan sis blh pelbagaikan jenis mknan, since 8 bulan dh boleh masak tumis2, bg puree pun boleh, finger food pn boleh (dgn pemantauan). And one thing, penyusuan still no 1 utk bby bwh 1 tahun. Jgn give up bila bby reject mknan, keep offering ya.