baby

Macam mana nak bagi baby kurang muntah susu? Pnh jmpe specialist tp tak rasa any serious sbb berak ade.. baby gain weight okay.. and cmne nak elakkan perut kembung. Sbb kerap sgt. Tq mommies.

2 Balas

Kalau baby menyusu badan,akak kena pantang lah makan benda yg angin. Sbb takot salah satu faktor dr pemakanan akak. If susu badan.. kalau FM ce tukar brand lain.. sapu minyak telon tu kat anggota yg mudah masuk angin.. waktu minum susu baby kena kaji semula lah.. sama ada kita lewat kasi or what.. selamat mencuba