Serious nak tau

Hai mommies, nak tanya la ade tak pape yg boleh buat angin kurang dalam perut...smlm scan nak dengar heartbeat baby tak jumpe sbb perut berangin sgt 😂#ingintahu

4 Balas

mkn kne jage jelh..ais..mnuman berkefein..sayur sejuk..buah sejuk.bnyk kne elak..mkn pedas..berlemak..berminyak..amal mnum air suam..tea suam bkn y sejuk..epal hijau

makan kena jaga,saya pun macmtu..tpi lepas amalkan makan sikit2 tapi kerap Alhamdulillah okey..angin pun xde...dn jgn bagi perut rasa lapar..

2y ago

baik lah terima kasih

ooo macam saya rahim kebelakang sebab rahim saya terbalik memang susah sikit nak scan , cuba g klinik lain

Janin dkt rahim, jauh dari perut. Sblm scan ade dktr pesan tahan kencing x? Or suruh minum air?

2y ago

terima kasih sbb bagi pandangan..☺️