Cara bancuh susu fm

Macam mana mommy bancuh susu fm anak tengah malam ye? Mommy bancuh susu siap siap lepastu tidur ke atau bawak susu, air panas dalam bilik? Kalau tengah malam anak nangis nak susu, mcm mana mommy handle supaya anak tak nangis untuk buatkan susu sekejap ye? And kalau pergi jalan jalan ke mall, apa barang yg mommy selalu bawa untuk bancuh susu anak? Sorry mommy saya first time mom.

1 Balas

bwak masuk terus semua peralatan msuk bilik utk bancuh tgh mlm, botol pun standby je 3 4 dlm bilik terus, esoknya baru basuh .. utk pergi mall pun sama, tp sy biasanya susukan dulu anak dalam kereta, jdi dia boleh tenang2 kt luar dlm masa sejam dua, tp still standby untuk bancuh anak minum incase dia merengek, tp based sy punya pengalaman, klau dia dh ckup susu, bdan sedap, kita bwak kluar dia mmg okay je xmerengek .. letak je dlm stroller, tahu2 dah tidur 😁