BANCUH SUSU FM

Saya nak tanya. Kalau bancuh susu fm guna air filter macam coway atau cuckoo perlu jerang/masak air terlebih dahulu atau tidak? Sebab takut baby kembung kalau tak masak air tu, ke boleh je guna terus air tu utk bancuh susu? Sapa² boleh share kee.. #bantusharing

2 Balas

Sy baca haritu kena jerang dulu jugak sbb air coway tu xdimasak cuma tapis

Saya guna direct je dari coway tu, ada setting baby milk.. huhuhu