cara bancuh susu formula

hai mommies nak tanya boleh tak kalau bancuh susu formula untuk baby 3bulan tanpa air panas. means air suhu bilik saja? sekarang saya bancuh 1:3 air panas dan air suhu bilik ja. kalau tak guna air panas takpa kan? atau mcm mana kurang zat ka apaka ? 😂#seriusnanya #bantusharing

2 Balas

kdg susu susah nk larut klu gne suhu bilik.. lgpun x elok baby mnum susu sjuk.. org ckp kembung..

11mo ago

org ckp... tp sye memg bncuh suam.. siap2 msk air letak dlm thermos.. kt umah xde cuckoo..

Tak pasti. Seeloknya ikut arahan pada packaging.