ruam

Macam mana mau hilangkan ruam d muka dan leher baby? Help mommies.

6 Balas

Ruam baby sis dah okay ke? Kalau ye, boleh share krim atau shampoo apa yg sis pakai?

4y ago

Okay sdh sis. Sy cuma guna bedak yg warna merah tu. Nama dia bedak agnesia. Shampoo dan sabun badan sy guna cetaphill baby

Use regularly baby bath sebamed babh wash and sebamed baby lotion..

4y ago

Okayy tq 😊nti try

Pergi kk minta cream hydro 1% and mandikan guna shampoo ph 5.5

4y ago

Tunjuk ruam dekat nurse and dengan ubat kmn04

Sapukan calamine lepas mandi dan waktu sebelum tidur 👍🏼

4y ago

yep farmasi pun ade, beli brand calazite, jenis roll on senang nak apply

Saya letak lotion baby je , besoknyaa dah hilang

Saya guna Mayyababy Cream