Share pengalaman pls . Macam mana nak tau kepala bayi...

Macam mana kita nak tahu kepala baby dah dekat bawah or masih kat atas Yee.... Saya scan itu hari doctor ckp bayi songsang.... Ni dah masuk 36 minggu... baby pun mseh aktif gerak² pusing²... JD nak tahu lah sapa² tau tak MCM mana nak tahu kepala dia dekat atas or bawah dah...

5 Balas

Caranya dgn scan je sis kita dpt tahu kedudukan kpla bby..klau KK lmbat lg utk repeat scan, blh buat growth scan di klinik lain..