hai..minta bantuan mana tau ada anak yg penah terkena

anak sy nak masuk 3bulan..dekat kepala dia ada ruam juga lepastu ada naik biji..cth macam jerawat tu..dekat kepala..itu kenapa ya?&mcm mana nak hilangkan...ada yg tahu tak?bantuan plz😔#bantusharing

2 Balas

jika byk..better puan pergi klnik tuk dptkn rawatan..nti doc akn bg ubat yg sesuai utk di rawat..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms

mungkin panas dalam... cuaca kan tak berapa elok.. jumpa doc is better😘