Perbezaan darah

Macam mana kita nak mmbezakan darah selepas kena selop dan darah nak bersalin ? Sebab sy kena selop dan bukaan dh 3cm . doc bg balik dlu sbb sy x rasa sakit . Balik rumah ptg , mlm drah masih kluar mcm darah uri .. esokkan hri nya pn masih sama darah ketul mcm uri dan lendir byk + merah2 sikit .. Tapi masih belum rasa sakit

2 Balas

Sy lepas kene seluk, doc cakap normal kalau keluar darah. Sy keluar darah warna coklat + lendir mcm keputihan je dalam 2 hari. Hari ketiga tak keluar dah. Doc ckp kalau pecah air ketuban atau keluar darah fresh baru g jumpa doc.