Cara hilangkan bekas susu pada baju

Macam mana cara cuci .. guna sabun bby tidak hilang pun... baju jadi buruk#firstmom #firstbaby #pleasehelp

Cara hilangkan bekas susu pada baju
9 Balas

pakai sabun ketul lux ... in sya allah hilang...sbb mak saya dlu cuci baju sekolah yg berdaki dkt koler tu hlg.. saya cuci kain terkena darah apa enth punya lama la darah tu ad dkt kain..pun hlg

awak guna sabun ketul. lux rose. mula2 gosok sabun dkt kawasan bekas susu. parut sikit sabun tu letak dlm air. kemudian awak rendam semalaman. inn shaa allah boleh hilang

Kalau ada byk baju yg ada stain mcm ni blh beli standby sabun badang & campaka. Beli di shopee je. Mmg confirm hilang.. Rendam 1 mlm..

8mo ago

Namanya dkt shopee champaca ke sis?

guna sabun mandi yg ketul sapu2 tmpt kena susu tu n rendam dlm air sekejap baru basuh dgn mesin basuh..nnt dia akan tanggal

pakai sabun chempaka rndam dgn air panas..boleh tgk di shope.baju ank sy semua kuning stain..sy pkai yg tu nmpk baru

pakai sabun buku, saya pakai yg goodies hotel tu je

Sabun amway ada yg spray sa8 tue hilang

Nak tahu juga

Pakai Vanish