Normal ke rasa gerakan bayi kat bawahh ni

Macam dah dekat nak kluar🤣

Normal ke rasa gerakan bayi kat bawahh ni
6 Balas

Xsure normal ke x , tp sy bnyk rasa belah atas dia punya gerakkan tu. Takpun tepi . Dalam bulatan sis bulat tu sy banyak sakit . Jalan bnyak sikit sakit, aktif sikit sakit, nak bangun dr katil pun sakit haha

kalau rasaa gerakan baby banyak di bawah slalunya kedudukan baby masih songsang kalau rasa gerakan baby di atas, maknanya kepala baby dah ada kat bawah

11mo ago

haah kepala tu, pastu kadang dia sondol tulang rusuk kita nak duduk pun x boleh, kena baring

normal je..sy dr 2nd trim rasa mcm tu. baby suka duk bawah tu.. hopefully cepat dan senang bersalin nanti

Macam sy baby selalu gerak area bawah ni, bila scan rupanya kedudukan baby songsang kepala ada kt atas

saya pun tgh menunggu kelahiran ja ni tapi baru 35weeks

normal kalau baby dah masuk laluan

11mo ago

saya baru 32 weeks ni.😅biasa baby msuk laluan week brp ya