gerakan bayi atau apa ?

Harini tengah duduk2 tiba rasa macam ada something bergerak kat perut belah kanan , gerakan bayi ke er ? 2-3 kali dah saya rasa setakat petang ni 😆 saya confius sbb skrg baru 12weeks 3 days 😆 korang ada pengalaman macam saya tak?#pleasehelp

3 Balas

sy 10 week kerap rasa gerak jugak. tnya Dr, dy ckp tu urat perut gerak sbb perut makin besar haha

6mo ago

sebab saya anak ketiga ni , perut makin nipis bole jadi jugak kalao janin🤭

sis ke kanan, sy pula kiri, hahaa senget tak perut? sy senget 😂

6mo ago

tak senget lagi sbb baru lagi , nanti dh 20 weeeks keatas camtu dapat rasa senget2 perut heheheh

Bergerak dkt perut ke